MALMÖ OCH DAGEN INNAN OP

Hej vänner!
 
Igår åkte jag ner till Malmö för att träffa Josefine. Vi hoppade båda två av i Hyllie så vi spenderade dagen på Emporia. Då jag har min operation imorgon(!) vågade jag inte ta några risker på ätarfronten, så packade med mig mellis och lunch. Kycklingsallad är så enkelt att ta med sig! Mellis blev kvarg och nötter. 
 
 
Vi spenderade några timmar där innan vi skiljdes åt och var och en åkte hem till sitt. Det var så härligt att ses, om än bara för några timmar, hon gör mig så glad!
 
 
Både på tåget dit och hem pluggade jag matte. Var på lektionen igår och var inne i ett sånt jäkla flow. Härligt!
 
Kloxkan 15:00 prick ringde jag till sjukhuset för att få min operationstid. Jag ska anmäla mig klockan 07:00 imorgon, och operationen görs då cirka 7:30/8:00 någonting. Jag är först på schemat så där finns inga andra patienter som kan fördröja min tid. Skönt! Klockan 6:00 ska jag dricka två glas kranvatten, och på morgonen ska jag även dubbelduscha med DesCutan. Det ska jag även göra ikväll innan jag går och lägger mig. Kommer anmäla mig, sen prata med kirurgen, opereras, sen kommer jag prata med kirurgen igen innan jag får åka hem. Sköterskan jag pratade med igår sa att jag skulle räkna med 4-6 timmar på sjukhuset och att jag fick bli hämtad sen. Nu är det pirrigt!!!
 
Igår fyndade jag den här långa koftan och skärpet. Har letat efter en lång kofta länge så blev glad när jag tillochmed kunde fynda det! Halva priset på reapriset! Likaså på skärpet. Köpte även 2 par trosor, gosiga tofflor och en kjol. Allt för halva på reapriset. Tjiho!
 
Nu sitter jag på bussen mot Båstad för att gå på mattelektion. Har planerat upp hela dagen till matte. Först lektion 9:30-11:30, sen 12:30-14:30. Har med mig lunch (kycklingsallad) att äta däremellan. Även mellis. Om det behövs kommer jag även gå på lektionen mellan 16-19. Jag är nästan färdig med kapitel 3 och har tänkt göra prov på det idag, så det är det som avgör hur länge jag stannar. Ska göra färdigt kapitlet och göra provet, så behöver jag inte tänka på kapitel 3 nu första tiden efter operationen då jag inte vet när jag är på benen igen. Sen är det bara kapitel 4 och nationella, sen är jag klar och äntligen behörig till min linje! (Om jag blir godkänd såklart, haha!)
 
Nästan framme här nu, så vi hörs senare. Skriver antagligen ett pirrigt inlägg sen.. Haha! Hejsvejs!
Bröstförminskning
3
emelie

Hej!
Vad är det du vill plugga?
Härligt att se att du kämpar för att nå dina mål, både inom skola och träning, keep it up!

Svar: Hejsan!Jag vill plugga Retail management & service management i Helsingborg, tillhör Lunds universitet. Hört mycket bra om just den linjen och den känns så jag! :)
Tack så hemskt mycket för dina ord, det värmer verkligen! Tack ska du ha. Kram.
Louise Johansson

Camilla Fällgren

Vad underbart att operationen äntligen blir av, som du har längtat och kämpat för det här! Jag är så glad för din skull :D

Svar: Tack fina fina Camilla! :* Hoppas allt är bra med dig! Är du nere i Skåne snart någon gång? Kram
Louise Johansson

Camilla

Jodå det är bara fint, jag kommer ner mellan den 3-6 mars :) Det hade varit trevligt att träffas det börjar bli länge sedan nu! :)

Svar: Ja hör av dig när du är nere, jag lär ha börjat jobba igen då men vi borde kunna hitta en lucka :)
Louise Johansson