I'M COMING HOME...

Jag och Josefine har ju länge haft planer på att vi ska åka tillbaka till USA för att hälsa på, och det har vi planerat att göra den här sommaren. Det har varit en utmärkt idé då jag känner att jag inte vet när jag kommer kunna åka över nästa gång eftersom min plan är att plugga till hösten. Enda kruxet har varit att Josefine går i skola till slutet av juni, och börjar igen i början av augusti så juli är det vi har haft att spela på. Och juli är den månad som oftast är svårast för mig att få semester i. 

Häromdan la vi upp två olika planer. En mellan 29/6 - 9/7, och en mellan 1/7 - 15/7. Den andra var det vi siktade och hoppades på skulle bli. Var dock väldigt skeptisk till det. Och vanligtvis tas inte (sommar)semestrarna hand om förrän i slutet på mars. Dock har jag haft en väldigt öppen kommunikation med min chef om det här och hon vet hur viktig den här resan är för mig. 

Idag frågade jag henne igen angående semestrar. La fram att jag vill vara ledig v 26-28 (27 juni - 17 juli) för då kan vi åka 1-15 juli. Och det godkände hon! Blev så glad!! Nu kan vi äntligen planera på riktigt och inte behöva tänka på att jag kanske inte får ledigt. Så i juli får jag äntligen komma hem en runda till mitt älskade Haddonfield!! Och New York City.. Åh vad jag längtar! 

Men först har jag ju en operation att tänka på, haha! Hur som helst så var det bara så skönt, för äntligen känns det som att saker och ting faller på plats för mig. Operationen, nytt vikariat på jobbet, förhoppningsvis lägenhet i höst, USA i sommar. Jag är så lycklig.