JUL PÅ LISEBERG

Godmorgon!

Svävar fortfarande lite på rosa moln efter gårdagens besked, så himla glad jag blev! Vaknade för 20 minuter sedan och nu ligger jag bara och drar mig. Erik ligger och sussar bredvid mig. Imorgon åker han tillbaka till Göteborg, min snutte. 

Hur som helst, jag kom att tänka på att jag fortfarande inte lagt upp bilder sedan vi var på Liseberg med Robin och Isabelle, så här kommer ett litet inlägg om det. 

Jag hade ju åkt upp redan på fredagskvällen och lördagen gjorde vi inte så mycket, vad jag kan minnas. Tog det helt enkelt lugnt och umgicks. Har något minne av att vi gick på bio, men det kan jag ha förväxlat med en annan gång. Vi ääälskar att gå på bio och försöker göra det relativt frekvent, lite vardagslyx helt enkelt. Iallafall, så tog vi sovmorgon på söndagen och klockan 12 kom Robin och Isabelle upp. Då beställde vi pizza från Sannegårdens pizzeria, de har galet goda pizzor och ligger 5 minuters gångavstånd från Eriks lägenhet. De har även glutenfria pizzor som smakade fantastiskt! 

Efter ett tag tog vi oss in mot stan och mot Jul på Liseberg. Vi gick bara rundor och mös, åt mandlar (som sedan gjorde att min käke låste sig i flera dagar haha...), åkte Balder när det blivit mörkt osv. Vi var där i några timmar innan vi begav oss mot lägenheten för glöggmys framför Tomten är far till alla barnen, och julavsnittet i Svensson Svensson.

Vid nio hade vi en tid på The Barn för att äta hamburgare. Vilka hamburgare!! Sååå gott! Och glutenfria bröd hade de och man behövde inte ens förbeställa. Helt underbart! Rekommenderar starkt! Dock måste man vara ute i tid med son bokning. 

Vid elvasnåret skulle Robin och Isabelle åka hem, så vi bestämde oss för att haka på där för att slippa ta tåg/buss dagen efter. Så skönt att vara hemma den natten istället. Anyways, det här måste bli en tradition, det var så mysigt!