OPERATIONSTID BOKAD!


Gissa om jag är glad?


Så, min tidslinje so far:

1 september 2014
Besökte min vårdcentral, förklarade mina ryggproblem och alla andra problem en stor byst ger. Min läkare sa direkt att han skulle skicka iväg en remiss redan samma dag.

Oktober (just nu kommer jag inte på exakt datum)
Fick en tid hos sjuksköterskan. Vägdes, mättes. Uppfyllde alla kraven för operation, förutom vikten. 9,2 kg skulle bort.

3 augusti 2015
Hade gått ner till 70 kg, ringde sjukhuset. Fick till svar att sjuksköterskan som hade hand om detta var sjukskriven/eller på semester (fick inget klart svar) och de visste inte när hon kom tillbaka. Mental breakdown här för mig.

25 augusti 2015
Efter knappt två veckor fick jag kallelse till sjuksköterska för en ny koll, hon skulle kolla min vikt och ta nya mått. Bysten hade minskat mycket, tror faktiskt det var ungefär en tredjedel som var borta efter min viktnedgång, jämfört med första besöket. Fortfarande inom ramarna för operation dock. Fick nu ett godkännande för operation. Fick även veta att jag skulle få veta mitt operationsdatum vid nästa träff.

6 november 2015 
Några veckor innan den 6/11 fick jag en kallelse till detta datumet, för att träffa kirurgen. Hon gick igenom ingreppet och ville säkerställa att jag fortfarande verkligen ville göra operationen. Ingen tvekan. Fick inte veta mitt datum, breakdown igen. Fick bara veta att jag skulle få en kallelse i början av december, och operation i början av januari. 

Fick som sagt inte varken kallelse när de sa jag skulle få den, eller operation. Meeeeen...

...8 januari 2016 (idag)...
...fick jag äntligen min kallelse! Torsdagen den 28 januari är det dags. Tror inte ens att jag kan beskriva hur skönt det ska bli efter allt mitt slit. 

Så, på måndag (11 januari) ska jag ringa och bekräfta min tid, och den 26 januari ska jag ringa dem för att kolla vilken tid jag ska vara där.

Nu åker ju Erik upp till Göteborg igen på söndag och vet inte när han kommer hem igen, och veckan efter min operation åker mamma och pappa iväg torsdag - söndag, så jag ska nog ringa mormor och hörs om hon kan komma hit och pyssla om mig då och då, haha!

Själv tänker jag leta rätt på bra serier och poddar att sysselsätta mig med i början.. ;) 

Ååååh vad jag längtar till den 28 nu!! Allt mitt kämpande.. ÄNTLIGEN är det dags!!