SISTA JOBBDAGEN

Denna dagen (och veckan) startade jag friskt med att åka till gymmet. Mest troligt sista gången innan operationen då det helt enkelt inte kommer hinnas med innan torsdag. Men så är det. Körde lite olika övningar och tänkte avslutat med HIIT, men då det körde i magen och jag mådde lite sådär så körde jag på en rask pw istället. 
 


Efter gymmet och duschen styrde jag bilen mot jobbet för mitt sista jobbpass innan op. Stängning stod på schemat. Det blev en bra dag och den sprang bara iväg! Fick en burk fylld med mitt all time favoritgodis (hallon/lakritsdödskallar) av Helena, Angelica och Matilda. Fina fina ni! Och så var där en fin text skriven där bak. Älskade ni.

 
För rätt längesen köpte jag en sån här "vuxenmålarbok" och det finns ju inte mycket som är mer rofyllt än detta. Ligga i sängen och bara färglägga, man kan fastna i det i timmar. Tips för er som känner att ni behöver koppla av men inte får ro av något.
Har fått gjort några matlådor imorse på kyckling. Har börjat med att jag gör kycklingen (eller vilken proteinkälla jag väljer att använda) på mina matlagningsdagar och fryser in i påsar. Sen fixar jag pasta/ris oftast den dagen jag ska äta det. Godast så. Sen finns undantag.. 
 
Fick slängt ihop en kycklingsallad tidigare då jag ska till Malmö imorgon och Josefine kommer över så vi kan ses. Ska bli så himla härligt! La även mina mellis i burkar, och vägde upp havregryn, kvarg och bär inför frukosten. Jag stannar hellre upp lite längre på kvällen, och får sova de där extra minutrarna, är tvärtom. Har så svårt för morgnar.. Men det kanske kommer det med  förut åt jag frukost vid lunch, nu längtar jag efter frukost redan när jag ska sova. 
 
Nej, nu får jag nog lägga telefonen och sova, en mattelektion väntar kl 9:00 innan jag tar tåget till Malmö 11:13. Godnatt!
Bröstförminskning