SMÄRTA OCH KLIANDE STYGN

Smärtan vid stygnen har för tillfället gått över till kliande. Om jag står eller rör på mig gör det ont och jag måste nästan hålla i bysten för att det inte ska göra för ont, men ligger jag ner har det på bara senaste timmen gått över till att klia istället för att göra ont. Om jag ligger stilla... Jag ser det dock som ett gott tecken då det antagligen kliar, sticks osv för att det har påbörjat sin läkning. Intalar iallafall mig själv det, haha. Har väldigt mycket ups-and-downs, det kan variera så mycket hur jag mår och hur ont det gör. Det kan vara som att vända på en hand. 
 
Har sträckkollat The Walking Dead idag så nu är jag på avsnitt 3 på säsong 6, det finns 8 st släppta av säsong 6, sen är jag ikapp med tv-sändningarna som börjar igen i mitten av februari. 
 
De kommande dagarna lär jag också spendera i sängen och antagligen sträckkolla serier. Har inte ork till mycket annat för tillfället. Blir väldigt trött av all smärtstillande också. Imorgon ska jag dock eventuellt Skypea med två kompisar sen USA-tiden (Johanna som jag reste med, och tyska Nadine som vi träffade på resan) om jag har ork till det och om vi fick ihop tiden tillsammans alla tre. 
 
Nu är snart detta avsnittet slut av Walking Dead och då behöver jag verkligen sova. Så himla sliten.
Bröstförminskning