TACOFÄRS OCH KLYFTPOTATISJag måste sluta med det här! Senaste nätterna (flera nätter i rad!!) har jag legat uppe till minst midnatt. Skärpning Louise! Det går ju an om man är ledig dagen efter och inte har en enda plan, men så har inte fallet varit här.
 
Bjussar snabbt på kvällsmaten jag hade idag. Tacofärs (spicemaster) med klyftpotatis, hemmagjord vitlökssås och salsa. Fantastiskt gott! Och potatisen blev perfekt krispig! Gjorde en matlåda till lunchen imorgon med, så jag kommer ha lite lyx på jobbet. På kvällen får vi se vad det blir. Kanske bara en matlåda från frysen eftersom jag inte är hemma förrän klockan nio för jag har stängningen. 
 
Förresten så pluggade jag innan! Fick gjort en hel del i matten så det känns skönt! Ska snart göra prov på kapitel 3, sen har jag bara kapitel 4 + nationella provet kvar. Nu kör vi!
 
Nu ska jag sova, godnatt!
1
Alicialarssons.for.me

Hej, jag har sett att du har anlitat Rickard som med kost- och träningsschema. Jag är med sugen på att göra det, men skulle bara vilja veta hur det är. Funkar det bra? Har du några invändningar, får du recept och mat som du går efter eller bara hur mycket du ska ha av allt? Rolig blogg att läsa och följa. Kram Alicia

Svar: Hej!

Helt ärligt: jag har varit supernöjd! Jag körde först 6 veckor i somras (då var det en tävling som hette Semesterformen), därefter var jag så nöjd så jag förlängde med hand 3 månaders period. Tekniskt sett kör jag inte med honom längre, min 3 månaders period tog slut i november, men jag har fortsatt med samma upplägg sedan dess. (Med lite fusk här och var, speciellt i december haha! 😉) anledningen att jag inte förlängde var att jag tycker jag har lärt mig så mycket på 4,5 månader med honom, att jag ville testa stå på egna ben ett tag. Och jo, det kostar ju en del. Men det har varit så in i bombens värt det, tycker jag.

Man äter mängder med mat, mycket magert kött, försöker utesluta salt (vanesak!) och inget vete. Det har varit utmärkt för mig då jag har IBS och det kan ge symptom på både gluten och laktos, så min mage har mått prima! Man äter även shitloads med kvarg! Tur att man får äta de med smak.. Haha.

Recept har funnits tillgängliga på hemsidan efter man registrerat sig som kund hos honom, där klienter har skickat in recept som han sedan har godkänt. Annars har jag hittat mycket inspiration på instagram, många lägger upp med #rickardbravo och #refitness. Sen knåpar jag även ihop från "vanliga" recept ibland och försöker anpassa dem till min kostplan. Då försöker jag lägga upp dem här.. 😊 däremot skriver han exakt hur många gram du ska äta av vad.

Och så får man ju ett träningsprogram med både styrka och kondition. Riktgt bra pass som känns rejält.

Sen har han varit otroligt peppande också. Jag hade tex en vecka där jag hade fuskat en hel del och hade en ren skitvecka, så vid uppföljningen (varje fredag) så peppade han istället och blickade framåt och glömde det som varit, det betydde massor för mig. Att han inte liksom klankade ner, utan det var nya tag.

Nu blev det här värsta romanen, men JA jag skulle verkligen rekommendera Rickard. Han vet vad han gör och jag skulle rekommendera honom tusen gånger om.

Skoj att du gillar bloggen! Det värmer. 😊
Kramkram!
Louise Johansson