Tillbaka till vardagen

Godmorgon!

Jobbar för fullt med att försöka ladda upp inlägg från resan som ni nog märker, det är så himla härligt att ha det dokumenterat och kunna gå tillbaka och kolla. Det är vad jag älskar med att ha en blogg, och framförallt att jag bloggade när jag var au pair.

Sitter för tillfället på tåget mot Helsingborg för att sen hoppa på stadsbussen mot Väla. Jobbar 8-17. Började jobba igår efter min 3 veckors semester, även då 8-17. I söndagskväll var jag så himla nervös när jag skulle sova, för eftersom jag är ställis på jobb så är jag ansvarig för butiken nu när min chef har semester, så jag var nog nervös över allt ansvar. Men det ska nog gå bra. Gårdagen kändes bra!

Efter jobbet åkte jag iväg till gymmet och mötte upp mamma där, och sen var jag hemma igen vid åtta. Idag jobbar jag som sagt 8-17, och imorgon jobbar jag 7:30-16. Men både idag och imorgon ska jag åka direkt hem efter jobb, få hinna träffa Erik lite. Han är ju hemma, och det är han till mitten på augusti.

Tillbaka till verkligheten
Tillbaka till verkligheten även gällande träningen 😉

Förresten så har jag blivit antagen till skola och tackat ja! Så till hösten ska jag läsa Strategisk kommunikation & digitala medier, 3 år, på Campus Helsingborg (tillhör Lunds universitet). Ser fram emot det här jättemycket! Varannan helg kommer jag vara på Granit, såklart.. ☺️
Erik fortsätter uppe i Göteborg, han ska plugga byggingenjör (linjen heter något annat men vad det är minns jag inte) i 3 år på Chalmers. Så, 3 år till, sen kanske vi slipper distansförhållande.. 😊

TISDAG 5/7, DAG 4

Känslan av att vara tillbaka i Haddonfield var inte att jag hade varit borta i två år, det kändes mer som att jag varit på semester i två veckor. Kände mig verkligen som hemma. På förmiddagen tog jag och Josefine oss iväg mot tåget för att åka till Voorhees. Första stoppet var Voorhees Township Center där vi gick loss på Victoria's Secret då de hade rea där. Tog oss även en sallad på Saladworks. Sen tog vi oss vidare mot Josefines familj för att träffa dom över dagen. Vi pratade en massa, åt snacks, drack ett glas vin och sen åkte vi iväg till Five Guys med dem för att äta. Tillbaka hem till dem en stund innan vi blev skjutsade till tåget. När vi väl var tillbaka i Haddonfield bestämde vi med Johanna (Josefine's familjs nuvarande au pair) att hon och en kompis till henne skulle hämta upp oss, och så begav vi oss till The Cheesecake Factory.

När vi satt på uteserveringen på The Cheesecake Factory hörde vi helt plötsligt ett par bilbromsar skrika, så vi vände oss om alla fyra och såg hur en bil kom i hög fart och körde rakt in i trafikljus-stolpen och hela stolpen välte. Helt sjukt. Det kom 5-7 polisbilar, några ambulanser och brandbilar så det var fullt pådrag. Men så himla läskigt! Nu tror jag att det gick bra, det verkade som det, men iallafall.. Därefter åkte vi hem och la oss för att dagen efter åka till DC.

MÅNDAG 4/7, DAG 3

Vi sov hos Mimi på söndagen också, och på måndagen var det 4th of July. För oss innebar det att svira om till bikini och packa strandväskan. Min familj är alltid på stranden på The 4th, så även i år. Så vi åkte ner till stranden och även om inte vädret var det bästa (det var molnigt, men fortfarande väldigt varmt) så var det härligt iallafall.

Min minsta som precis fyllt 2 när jag kom, och som nu är 5.... Alltså.. Var tar tiden vägen?!
Har så mycket kärlek för dessa. ❤️

Vi stannade där till halv fyra innan vi begav oss tillbaka till Mimi. Klockan halv sju skulle det hållas ett litet lopp "The American Mile" som hålls på The 4th som är för alla åldrar, där var verkligen folk från små barn till äldre människor. Skoj! Chloe skulle delta så vi kollade på henne. Därefter började det regna så vi bestämde oss för att åka hem till Mimi för middag innan vi begav oss hem mot Haddonfield igen.

🇺🇸🇸🇪
Första natten hemma i Haddonfield i MIN säng. ❤️