LÖRDAG 2/7, DAG 1

Så vår första dag bestod mestadels av resande. Vi hade ju tagit in på hotell som vi kom fram till mitt i natten och det var verkligen så skönt att ha en säng att sova i. Vi somnade direkt och vaknade av alarmet runt halv nio. Utcheckning och sen kånkande på väskor tog vi oss till T-mobile för att fixa vars ett amerikanskt simkort. Lite frukost to go fick vi också fixat innan bussen gick från NYC till Philadelphia klockan 11:15.

Väl i Philly köpte vi en enkel lunch innan vi tog tåget från Philadelphia till Absecon för att där bli hämtade av Mimi (min värdmormor) och hennes pojkvän. Vi hann vara hemma i typ fem-tio minuter innan min familj kom hem från stranden. Det var en helt underbar känsla av få krama om mina värdbarn och värdföräldrar igen. Obeskrivligt.

Efter kramande, välkomnande och presenter blev det poolen med barnen och därimellan lite drinkar som sedan följdes upp av middag och vin. Läggdags blev tidigt.

Men en bra dag och som sagt helt fantastiskt att få träffa min familj igen. Allt var precis som vanligt - barnen lite större bara :)