SÖNDAG 3/7, DAG 2

Den här dagen skulle vi egentligen åkt till stranden redan på morgonen, men vi vaknade upp till regn. Efter lite velande fram och tillbaka vad vi skulle göra, kom vi fram till att de skulle släppa av mig, Josefine och Chloe i Atlantic City, vid outletbutikerna som finns där. Vi hade bara ett par timmar på oss och de gick väldigt fort, så vi hann inte in i särskilt många butiker men det gjorde inte så mycket, vi hade en bra stund iallafall. Fick köpt en tröja, 2 par converse och ett par shorts att ha under klänningar.

Josefine's little helper

Under dagen blev det finare väder och vi tog oss allihopa mot stranden. Träffade nästan alla som familjen brukar umgås med där, så härlig det också. Några av dem är jag vän med på Facebook så man hänger ju med iallafall, men det var så roligt att se och prata med dem. När vi kom hem från stranden blev det poolen igen. Och drinkar. :)

På kvällen gav vi det ett försök att stanna uppe och kolla på film med Chloe, det gick sådär. Jag somnade på soffan så det blev läggdags halv tio tror jag. Inte lätt med jetlag, haha.