Tillbaka till vardagen

Godmorgon!

Jobbar för fullt med att försöka ladda upp inlägg från resan som ni nog märker, det är så himla härligt att ha det dokumenterat och kunna gå tillbaka och kolla. Det är vad jag älskar med att ha en blogg, och framförallt att jag bloggade när jag var au pair.

Sitter för tillfället på tåget mot Helsingborg för att sen hoppa på stadsbussen mot Väla. Jobbar 8-17. Började jobba igår efter min 3 veckors semester, även då 8-17. I söndagskväll var jag så himla nervös när jag skulle sova, för eftersom jag är ställis på jobb så är jag ansvarig för butiken nu när min chef har semester, så jag var nog nervös över allt ansvar. Men det ska nog gå bra. Gårdagen kändes bra!

Efter jobbet åkte jag iväg till gymmet och mötte upp mamma där, och sen var jag hemma igen vid åtta. Idag jobbar jag som sagt 8-17, och imorgon jobbar jag 7:30-16. Men både idag och imorgon ska jag åka direkt hem efter jobb, få hinna träffa Erik lite. Han är ju hemma, och det är han till mitten på augusti.

Tillbaka till verkligheten
Tillbaka till verkligheten även gällande träningen 😉

Förresten så har jag blivit antagen till skola och tackat ja! Så till hösten ska jag läsa Strategisk kommunikation & digitala medier, 3 år, på Campus Helsingborg (tillhör Lunds universitet). Ser fram emot det här jättemycket! Varannan helg kommer jag vara på Granit, såklart.. ☺️
Erik fortsätter uppe i Göteborg, han ska plugga byggingenjör (linjen heter något annat men vad det är minns jag inte) i 3 år på Chalmers. Så, 3 år till, sen kanske vi slipper distansförhållande.. 😊