Snart åker vi!

Jag lever i ett kaos just nu. Lite mer än vanligt. Mitt i ett flytt- och reskaos, så det känns ändå bra. (Jag flyttat cirka två veckor efter vi kommer hem) Väskorna är snart färdigpackade inför resan. Det är så svårt att få med sig lagom mycket, då man samtidigt vill kunna handla där, såklart. Men har tagit med en resväska i resväskan, så att jag kan ha en extra väska på hemvägen.

Ikväll tar jag tåget klockan 17:28 från Båstad, för att åka mer till Josefine. Är framme ca 19:30. Vi ska ladda upp med någon flaska vin och vår USA-spellista. Imorgon ska vi fixa liten matsäck och bara vara, innan vi runt klockan 16 ska vara på Kastrup för incheckning. :) flyget lyfter 19:00, och vi landar 21:30 lokal tid, på JFK i New York. Vi har direktflyg både dit och hem, ska bli riktigt skönt att slippa mellanlandningen.

Nu ska jag äta frukost med päronen och ena mostern min, sen slutföra packningen och köra en liten städning så Erik slipper leva i ett kaos. Jag ska försöka hålla er uppdaterade. :)

Ska äntligen få komma till mitt andra hem igen.. ❤️

EXAMENSFEST & MIDSOMMAR

Hej!

Ni är verkligen några tappra människor som är inne och kollar varje dag här, ledsen att jag är urkass på att skriva bara. 

Det händer mycket här hemma nu, midsommar har ju precis varit, och på Bjäre är det tradition att även festa på midsommardag då det är karneval och sen SoundTrip. Inte nog med det så hade vi fest här hemma i torsdags också då min bror tagit examen och både han och min pappa har fyllt år. Så partytältet åkte upp och femtio gäster var här. Vi var några stycken som satt kvar i tältet till klockan fyra på morgonen och hade skönsång ända fram till dess. På midsommarafton var det på det igen på eftermiddagen. Band krans hos Elin W för att klockan fyra infinna oss på festen. Tävlingar, mat och fest. Blev en bra kväll. Halv tre cyklade vi hemåt, åt kanelbulle, Elin cyklade hem, Isabelle och Robin kom hem, och vi fyra satt i uterummet och lyssnade på musik, badade i poolen, åt glass och jordgubbar till klockan fem, och avslutade med en turkisk peppar-shot. Midsommardag var det förslövskarnevalen som vanligt (bakis & galet varmt, ingen bra kombo), därefter hem en runda och på kvällen SoundTrip med förfest hos Elin L. Det blev också en himla bra kväll, men betydligt lugnare då jobb väntade på söndagen. 

Jobbade som sagt igår och när jag kom hem skypeade jag med Josefine, för om fem dagar åker vi till USA!! Såååå gött, kan inte vänta!! Jag åker ner till henne redan torsdagkväll, och på fredagkväll lyfter flyget! Det ska bli helt underbart! Som vi har väntat och längtat. 

Imorgon är det faktiskt även 5 månader sedan jag gjorde min bröstoperation. Hur galet är inte det då?! Det har fortsatt att läka hur bra som helst och jag har än så länge inte haft några infektioner (peppar, peppar, ta i trä!!!) eller något som har krånglat. 

Nej ni, nu ska jag kliva upp ur sängen för att ta mig till Väla (trots att jag faktiskt nu gått på semester!!). Behöver ett par sommarskor, växla till $, kolla om telefonen är låst?, och lite annat inför resan.

Vi hörs!

Jag och Isabelle gjorde ärenden hela dagen i torsdags inför festen. En välförtjänt lunch på Max blev det.

Det var varmt i det där tältet alltså. Ballongerna som vi sedan satte upp small hela tiden av sig själva, haha.


Har så mycket kärlek för dessa här alltså ❤️

Och lite allmänna bilder från kvällen (torsdags):

Och lite från fredagen:(Här vankades det bad 5 minuter senare)
1