EXAMENSFEST & MIDSOMMAR

Hej!

Ni är verkligen några tappra människor som är inne och kollar varje dag här, ledsen att jag är urkass på att skriva bara. 

Det händer mycket här hemma nu, midsommar har ju precis varit, och på Bjäre är det tradition att även festa på midsommardag då det är karneval och sen SoundTrip. Inte nog med det så hade vi fest här hemma i torsdags också då min bror tagit examen och både han och min pappa har fyllt år. Så partytältet åkte upp och femtio gäster var här. Vi var några stycken som satt kvar i tältet till klockan fyra på morgonen och hade skönsång ända fram till dess. På midsommarafton var det på det igen på eftermiddagen. Band krans hos Elin W för att klockan fyra infinna oss på festen. Tävlingar, mat och fest. Blev en bra kväll. Halv tre cyklade vi hemåt, åt kanelbulle, Elin cyklade hem, Isabelle och Robin kom hem, och vi fyra satt i uterummet och lyssnade på musik, badade i poolen, åt glass och jordgubbar till klockan fem, och avslutade med en turkisk peppar-shot. Midsommardag var det förslövskarnevalen som vanligt (bakis & galet varmt, ingen bra kombo), därefter hem en runda och på kvällen SoundTrip med förfest hos Elin L. Det blev också en himla bra kväll, men betydligt lugnare då jobb väntade på söndagen. 

Jobbade som sagt igår och när jag kom hem skypeade jag med Josefine, för om fem dagar åker vi till USA!! Såååå gött, kan inte vänta!! Jag åker ner till henne redan torsdagkväll, och på fredagkväll lyfter flyget! Det ska bli helt underbart! Som vi har väntat och längtat. 

Imorgon är det faktiskt även 5 månader sedan jag gjorde min bröstoperation. Hur galet är inte det då?! Det har fortsatt att läka hur bra som helst och jag har än så länge inte haft några infektioner (peppar, peppar, ta i trä!!!) eller något som har krånglat. 

Nej ni, nu ska jag kliva upp ur sängen för att ta mig till Väla (trots att jag faktiskt nu gått på semester!!). Behöver ett par sommarskor, växla till $, kolla om telefonen är låst?, och lite annat inför resan.

Vi hörs!

Jag och Isabelle gjorde ärenden hela dagen i torsdags inför festen. En välförtjänt lunch på Max blev det.

Det var varmt i det där tältet alltså. Ballongerna som vi sedan satte upp small hela tiden av sig själva, haha.


Har så mycket kärlek för dessa här alltså ❤️

Och lite allmänna bilder från kvällen (torsdags):

Och lite från fredagen:(Här vankades det bad 5 minuter senare)
1
Isabelle

Äntligen en uppdatering ;)

Svar: Hihi ja, nu var det dags.... Såå kul att du startat din med! 😘
Louise Johansson