NÅGRA DAGAR I GÖTEBORG

Godmorgon!

Klockan är lite över nio och jag sitter på tåget från Göteborg till Helsingborg. Erik var hemma i helgen och i söndagsförmiddags frågade han om jag inte kunde följa med upp och stanna till tisdagmorgon (jag var ledig helgen + måndag), så lite spontant blev det bestämt. Kvart över fyra tog vi tåget och kvällen spenderade vi på soffan, båda väldigt sletna efter helgens bravader, mer om det senare haha! Klockan var nog inte nio innan jag slocknade på soffan.

Igår hade han skola mellan 10-12 och under den tiden smet jag in till stan och bara gick rundor. Njöt av att vara i Göteborg. Mötte upp Erik strax efter 12 för en lunch. Jag var först sugen på sallad, men vi slutade på Pizza Hut, hahaha.. De har riktigt god glutenfri pizza där! Tanken var att vi skulle fortsätta strosa rundor en stund, men det snöade rätt så mycket och rätt så blöt snö så vi tog oss till Coop och sen hemåt. Tog det lugnt på soffan, provade en hälsosam glass jag hört mycket bra om (och den var fantastiskt god!). Vi gjorde oss en god sallad och varsin kyckling som vi åt framför The Wolf of Wall Street.

Och idag var det som sagt dags att åka hemåt. Jag jobbar 12-20:15, kommer till Helsingborg runt 11:10 och då bussen till Väla. Blir lagom i tid. 

Helgen får komma i ett annat inlägg, men det var den bästa på länge!

Mot Göteborg!

Igår blev det pannkaksfrukost.

Glutenfri botten. Chevréost, rödlök, soltorkade tomater och skinka. Sååå gott.


Den här glassen! Så god! Mycket protein och inget tillsatt socker. Sötad med stevia och björksocker (xylitol). Testade chokladen och även cookie dough. Båda två fantastiskt goda men chokladen strået vassare - såklart! ;)

Den onyttiga lunchen fick kompenseras med nyttig middag..