SYNUNDERSÖKNING OCH JOGGING

Hej!

Idag jobbade jag 8-17, dagen gick så fort, hade massvis som skulle göras. Klockan 17:20 hade jag en tid för synundersökning då jag misstänkt att min syn blivit sämre (märks trots jag har glasögon) och jag vill skaffa linser, mycket riktigt så hade den blivit sämre. Prova på-linser är beställda så nu inväntar vi dem och de ringer och bokar in en tid när de kommit. 

När jag kom hem svirade jag om till träningskläder för att bege mig ut på en runda med Inger. Vi körde en väldigt lugn 5,3 km-joggingrunda med mycket fokus på tekniken för att orka, och det kändes fantastiskt bra. Gjorde lite mat, sen hade pappa fixat jordgubbar och glass, och det är ju dumt att tacka nej till det.. Ett litet, litet glas vin också... Man ska unna sig här i livet.

Nej, nu måste jag sova, är så jäkla trött. Imorgon har jag vilodag, men jobbar 11-20:15 så jag lär röra på mig iallafall. 

Godnatt!LONG TIME, NO SEE

Här har uppdateringen varit sådär, om man säger så. Kanske rent utav skitkass. Ibland hamnar bloggen sidan av helt enkelt. 

Igår var jag ledig och hade ingen ork till någonting. Tror att både hjärna och kropp var inställda på att jag hade vilodag från gymmet, så jag orkade verkligen ingenting. Jag gick i pyjamas till klockan två, för att sedan hoppa i min onepiece. Gick i den till kvällen, och till slut hoppade jag i vanliga kläder för att åka till Malin en sväng innan jag åkte till Elin W för sleepover. 

Hon stack från lägenheten tio i åtta imorse, och jag stack en halvtimme senare. Mötte upp Elin L på gymmet för ett ben/rumpa/mage-pass. Det kändes rejält men riktigt gött. Har träningsvärk från helgens pass, men det satt ändå fint. Kom hem för en liten timme sedan och har fortfarande inte fått i mig någon mat, landade i fåtöljen och orkar inte ta mig upp, haha. Står även i valet och kvalet om jag ska göra en omelett, gröt eller pannkakor/våfflor. 

Har resten av dagen helt oplanerad, förutom att Elin W tittar in på sin lunch. Jag borde verkligen städa ur min kyl, och hade även behövt måla min badrumsvägg då jag - av olyckshändelse såklart - nästan eldade upp mitt badrum förra veckan. Oups. (Ingenting brann, men har fått en stor sot-fläck på min vita vägg som måste målas över). 

I veckan jobbar jag imorgon 8-17, därefter synundersökning, och därefter hem på joggingtur med min moster. Torsdag 11-20:15. Fredag 8:30-17:30. Och sen håller jag helg!

Och, på söndag kommer Erik hem, för att stanna hemma till den 12 juni, sen åker han till Göteborg för att skriva en omtenta den 13 juni, sen är han hemma hela sommaren! Jippie! 

Lite saker jag har framför mig:
Om 41 dagar går jag på 3 veckors semester
Om 45 dagar åker jag och Josefine till USA i 2 veckor
Om 56 dagar får jag antagningsbesked ang skola
Och om jag kommer in, så börjar jag skolan 29/8
Om 144 dagar springer jag Toughest i Göteborg 

Och det har gått 110 dagar sedan jag gjorde min operation. What?!

Tiden går så fort! Vi är redan i mitten av maj och har haft en hel vecka med fantastiskt sommarväder. (Tyvärr är vädret tillbaka till trist Sverige-väder igen) 

Nej, nu behöver jag äta något. Omelett blir det, jag har tänkt klart! Hejdå!