När det inte blir som man tänkt sig

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag hade ju inte planerat att mitt skolår skulle börja med en oskriven tenta som jag får ta igen i november. Men så blev fallet. Det var stört omöjligt att ta sig till skolan för att skriva tentan (pga min hörselgångsinflammation), så jag får helt enkelt skriva den på omtenta-tillfället den 9 november istället. Efter att jag varit på vårdcentralen den lördagen jag senast skrev, blev det akuten natten till måndagen. 38.7 graders feber när vi kom in, trots smärtstillande, och jag blev hemskickad med ny tamponad i örat och morfintabletter så att jag kunde få sova. Dagen efter kom jag iväg till vårdcentralen igen, till en riktigt bra läkare, som konstaterade att de där örondropparna aldrig skulle hjälpa så länge jag inte fått rengjort örat hos en öronläkare. Sagt och gjort, en remiss fick jag till öronläkaren i Ängelholm, så dagen efter bar det av dit. Rengöring av örat och ny tamponad. Återbesök två dagar senare för ännu mer rengöring och ny tamponad. Därefter kunde jag köra på med örondropparna. Äntligen har jag fått tillbaka hörseln på örat och jag har inte ont. Det här har varit det absolut värsta jag varit med om, och det är inget jag ens skulle önska min värsta fiende. Usch!

En annan sak som inte alls blev som jag tänkt mig är Toughest. Jag hade ju en plan att jag skulle ha tränat mig i bra form fram till nu, men icke. Även där har livet lite kommit emellan och nu har jag ju varit sjuk till och från sedan mitten på augusti. Segt. Men jag springer inte ensam och har ett jävla pannben, så jag hoppas att det kan ta mig runt. Inget prestationsinriktat alls, utan vi ska bara ta oss runt och ha jäkligt roligt.

Var på Ullared idag med Emma och Elin idag, fick med mig lite nödvändigheter hem. Vad får ni veta en annan dag för nu håller jag på att somna. Godnatt på er!